Het bedrijf

Begin 2016 ben ik, Douwe Lensink, Douwe Boomverzorging begonnen. Na jarenlang in de richting van mijn opleiding Facility Management te hebben gewerkt, wilde ik iets doen wat ik altijd al geweldig heb gevonden; buiten werken met bomen! Ik ben met opleidingen gestart en direct aan het werk gegaan in de bomenbranche. U kunt mij inschakelen voor het kappen, snoeien en aanplanten van bomen en hagen. Ook voor grover tuinwerk kunt u contact met mij opnemen.

Waar mogelijk kap of snoei ik bomen vanaf de grond. Als dit niet mogelijk is klim ik in de boom met behulp van lijnen en sporen of ik gebruik onze hoogwerker. Vanuit de boom of bak vang ik, zo nodig samen met een collega, het hout af aan lijnen, zodat uw huis, schuur of tuin niet beschadigd raakt. De stronk of stobbe kan verwijderd worden met een stobbenfrees. We spreken samen af wat er moet gebeuren met de takken en het stamhout. Uiteraard kan ik alles afvoeren.

Ik ben opgeleid door de beste instructeurs van PC-Bomen in Apeldoorn en heb hier mijn certificaten gehaald. Momenteel ben ik bezig met het behalen van mijn ETW-certificaat (European Tree Worker). Voor het werk dat ik uitvoer maak ik gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal.

Ik heb inmiddels een breed netwerk van (ecologisch) hoveniers, tuinontwerpers, stratenmakers en collega boomverzorgers. Mocht u meerdere partijen nodig hebben voor het ontwerpen of (her-) inrichten van uw grond of tuin dan kunt u contact met mij opnemen en draag ik zorg voor een mooi en compleet eindresultaat.

Ik voer het werk zoveel mogelijk uit op de manier zoals u dat wenst. Ik denk daarin met u mee vanuit mijn eigen visie en ervaring voor een mooi resultaat! Kwaliteit van werk staat bij mij voorop evenals veiligheid. Ik sta voor betrouwbaarheid en plannen op korte termijn. En natuurlijk doe ik het werk met veel enthousiasme en plezier!

Douwe Lensink

Douwe Boomverzorging
Deventer

M: 06-27050936
E: douwelensink@gmail.com

KVK-nummer: 65330102
BTW-nummer: NL101395528B02